Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti JYSK nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže u Srbiji

JYSK nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže u Srbiji

Nakon prošlonedeljnog spektakularnog otvaranja prodavnice u Zrenjaninu, JYSK nastavlja sa intenzivnim širenjem u Srbiji.

Naime,u četvrtak 15.novembra u 8 časova, ova kompanija će otvoriti još jedan svoj objekat, i to uBeogradu. Tačnije ovaj objekat se nalazi na Karaburmi, u sklopu Merkur centra.
Ovo će biti njihova 11.-a prodavnica po redu u Srbiji a druga u Beogradu.

I ovo otvaranje biće obeleženo istim fantastičnim ponudama, kao što su jorgan MARCIN, čija će cena povodom otvaranja biti snižena na samo 590 dinara!

Naravno, i ovom prilikom će svaki kupac na dan otvaranja dobiti na poklon MY BLUE BAG torbu, a prvih 500 kupaca koji kupe proizvode u vrednosti od najmanje 499 dinara dobiće takođe i lep, veliki peškir dimenzija 65x130cm!

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum