Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zatvorio se restoran "Pizza Hut" u Beogradu

Zatvorio se restoran "Pizza Hut" u Beogradu

Nakon devet godina poslovanja u Beogradu američki lanac brze hrane “Pizza Hut“ zatvorio je restoran koji se nalazio u Makedonskoj ulici.

Pored ovog restorana „Pizza Hut“ poseduje na Novom Beogradu i jednu mini piceriju koja i dalje posluje kao radnja za isporuku na kućnu adresu i prodaje hranu za poneti, ona se nalazi u ulici Jurija Gagarina.

Da li će restoran biti ponovo otvoren, nije još sigurno,ali će kupci koji imaju kupone moći da ih potroše u drugoj radnji na Novom Beogradu.

Većina restorana u vlasništvu ovog lanca brze hrane se nalazi u Americi ali ih takodje ima i po celom svetu, ukupno preko 11000.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum