Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti OMV BH prodat Naftnoj Industriji Srbije

OMV BH prodat Naftnoj Industriji Srbije

Naftna industrija Srbije (NIS) je potpisala ugovor o kupovini 100 odsto vlasništva kompanije OMV BH, koja ima 28 benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini.

Poslovnim planom za 2013. godinu planirano je da NIS do kraja te godine u Bugarskoj, Rumuniji i BiH ima najmanje 100 benzinskih stanica.

NIS u svom saopštenju navodi da kupovina benzinskih stanica OMV BH predstavlja korak u realizaciji strategije regionalnog razvoja NIS-a do 2012. u kojoj je jedan od prioriteta širenje maloprodajne mreže na Balkanu. Pored toga, NIS će kupovinom mreže od 28 benzniskih stanica u Bosni i Hercegovini dobiti još jedan kanal prodaje goriva "evro 5" kvaliteta, koji se proizvode u rafineriji u Novom Sadu.

Očekuje se da ugovor izmedju NIS-a i OMV BH bude zatvoren posle odobrenja nadležne institucije za zaštitu konkurencije. U okviru obostranog dogovora, kompanije neće obelodanjivati cenu transakcije, navodi se u saopštenju.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum