Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Slovenački trgovinski lanac Mercator se odlučio na povlačenje iz Bugarske i Albanije

Slovenački trgovinski lanac Mercator se odlučio na povlačenje iz Bugarske i Albanije

Slovenački trgovinki lanac “Mercator” se odlučio na veliki korak u svom poslovanju.

Naime, nova uprava Merkatora odlučila se na povlačenje iz Bugarske i Albanije, zbog opšte krizne situacije.

Kao dodatni razlog pored krize navodi se i tamošnja ekonomija koja ne osigurava obim prodaje koji bi osigurao pozitivne rezultate.

Za sada se odlučuju da se fokusiraju samo na pet najprometnijih tržišta, a to su Srbija, Hrvatska, Slovenija, BiH i Crna Gora.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum