Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U prošloj godini Gomex otvorio 94 objekta

U prošloj godini Gomex otvorio 94 objekta

Kompanija Gomex nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže, ovoga puta otvaranjem radnje u Ilindži, mesto kod Alibunara u Vojvodini.

Ova radnja je ovorena 28 decembra 2012. godine, time je kompanija Gomex dostigla cifru od 94 maloprodajna objekta otvorena u 2012.godini.

Objekat je veličine 75 kvadratnih metara, opremljen je po poznatom Gomex standardu,u njemu se nalazi ponuda od oko 3000 artikala, dovoljno da zadovolji dnevne potrebe kupaca. Za pružanje usluga u ovom objektu pobrinuće se pet zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum