Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bugarska komisija za zaštitu konkurencije odobrila NIS-u kupovinu osam pumpi u toj zemlji

Bugarska komisija za zaštitu konkurencije odobrila NIS-u kupovinu osam pumpi u toj zemlji

NIS Petrol je dobio dozvolu od Bugarske komisije za zaštitu konkurencije da kupi osam benzinskih pumpi u sledećim gradovima: Plovdivu, Burgasu, Loveču i Asenovgradu.

Te benzinske pumpe su u vlasništvu četiri različite firme, a prodaja NIS Petrolu najavljena je još krajem avgusta prošle godine.

NIS Petrol je u potpunom vlasništvu Naftne industrije Srbije, koju, opet, kontroliše ruski naftni gigant Gasprom Njeft.

NIS Petrol je sebi obezbedio kupovinu ukupno 19 benzinskih pumpi u Bugarskoj, još pre nego što je dobio dozvolu Bugarske komisije za zaštitu konkurencije i time obezbedio ućešće od 0,6 posto u bugarskoj maloprodaji benzina.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum