Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Ledo postala većinski vlasnik kompanije Frikom

Kompanija Ledo postala većinski vlasnik kompanije Frikom

Hrvatska kompanija “Ledo” saopštila je da je transakcijom na Beogradskoj berzi stekla od Agrokora 629.806 deonica društva “Frikom”. 

Ledo je time postao vlasnik 95,83 odsto udela u osnovnom kapitalu tog proizvođača sladoleda i smrznute hrane iz Beograda, objavila je danas Hrvatska radiotelevizija.

Prema obaveštenju Zagrebačke berze, kupoprodajna cena za 629.806 deonica Frikoma iznosi 10,8 milijardi dinara.

Ledo je krajem prošle godine stekao od Agrokora i 100 odsto udela u Ledo Podgorici, po kupoprodajnoj ceni od 150,1 milion kuna ili 18,7 miliona evra.

Ovim potezom kompanija Ledo želi da objedini celokupnu vlasničku strukturu Agrokora u segmentu sladoleda i smrznute hrane i postane regionalni lider.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum