Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Od jeseni 2013. godine u Srbiju stiže modni gigant H&M

Od jeseni 2013. godine u Srbiju stiže modni gigant H&M


Švedska modna kompanija H&M, konačno stiže u Srbiju. Kako je objavljeno od strane izvršnog direktora ove kompanije, prvu prodavnicu u Srbiji otvoriće u drugoj polovini godine u tržnom centru Delta City u Beogradu.

Naime, kompanije H&M i Delta Real Estate potpisale su Ugovor o zakupu. H&M je poznat po tome što nudi garderobu po pristupačnim cenama. Trenutno ova kompanija ima 2.700 radnji na 48 tržišta.

Karl Johan Person, izvršni director kompanije H&M izjavio je da se raduje otvaranju prve H&M radnje u Beogradu, I nije skrivao uzbudjenje što će od jeseni 2013. kupci u Srbiji moći da uživaju modu i kvalitet po najpristupačnijim cenama.

Veoma smo zadovoljni što je ostvarena saradnja sa poznatim svetskim brendom H&M i što će svoju prvu radnju u Srbiji otvoriti u šoping-molu Delta City. H&M pridaje veliki značaj svakoj prvoj radnji u novoj zemlji i čast nam je da su prepoznali Delta Real Estate kao partnera koji u potpunosti ispunjava njihove standarde. To potvrđuje i podatak da na na srpsko tržište H&M ulazi direktno, a ne putem franšize.

Pored Srbije, H&M će ove godine ući i na tržišta Čilea, Estonije i Litvanije, kao i Indonezije putem franšize.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum