Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U junu počinje izgradnja fabrike Svarovski u Subotici

U junu počinje izgradnja fabrike Svarovski u Subotici


U junu ove godine u Subotici počinje izgradnja fabrike kompanije Svarovski čija je izgradnja planirana da se završi do polovine sledeće godine. 

Fabrika će biti gradjena od strane srpskih gradjevinskih radnika, a bice veličine 15000 kvadratnih metara.

Kako se navodi to nije sve, jer ako projekat bude dovoljno uspešan, u smislu da proizvodi ove kompanije budu traženi i dobro prodavani, čelnici svarovskog su spremni da 2015. godine krenu u drugu fazu.

U ovoj čuvenoj kompaniji u kojoj se proizvode nakit i ukrasi od poznatog kristala, biće zaposleno 550 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum