Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkator za sada ne planira promenu poslovnih planova u Srbiji

Merkator za sada ne planira promenu poslovnih planova u Srbiji

Merkator za sada ne planira promenu poslovnih planova u Srbiji, izjavila je danas agenciji Beta Sanja Šegrt, portparol Kompanije Merkator-S koja je deo Merkator grupe sa sedištem u Sloveniji. Nakon jučerašnjeg jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova u nekoliko gradova u Srbiji održani su protesti, a novosadska policija je sprečila demonstrante da demoliraju tržni centar Merkator u tom gradu.

 

Ona je izrazila nadu da će "sve ići po planu", napominjući da je "teško planirati bilo šta s obzirom na situaciju u Srbiji" nakon proglašenja nezavisnosti Kosova.
Sanja Šegrt je rekla da otvaranje Merkator centra u Nišu, planirano za 6. mart, ne bi trebalo da bude odloženo. "Mi smo apolitični i nismo nikome naklonjeni po političkoj osnovi", kazala je ona.

U poslovnom centru Merkator u Beogradu 8. februara je bačena bomba koja je načinila manju materijalnu štetu, a istog dana bila je lažna dojava da je bomba postavljena u Merkator centru u Čačku.
Generalni direktor Merkatora S Stanka Čurović tada je ocenila da je eksplozija običan "vandalski čin" i istakla da je Merkator S sprsko preduzeće koje zapošsljava 3.600 ljudi i koje je u 2007. uložilo 42 miliona evra, a u 2008. planira da uloži još toliko i da završi godinu sa 5.000 zaposlenih.

Izvor 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum