Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Hajneken (Heineken) završio preuzimanje MB pivare

Hajneken (Heineken) završio preuzimanje MB pivare

Multinacionalna kompanija Hajneken završila je preuzimanje MB pivare iz Novog Sada, izjavio je u utorak generalni direktor Hajneken importa u Srbiji Nenad Šarenac. On je agenciji Beta kazao da je nova kompanija nosi naziv Brojeraj MB (Brauerei MB), ali nije naveo ukupnu vrednost tog preuzimanja.

Šarenac je naveo da jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova neće uticati na planirane investicije te kompanije u Srbiji.

 
Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum