Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Slovenački Tuš gradi tržne centre u Srbiji

Slovenački Tuš gradi tržne centre u Srbiji

Slovenački trgovinski lanac "Tuš" najavio je početkom frbruara da će u martu otvoriti supermarket u Somboru, prvi na tržištu Srbije. Kako je rečeno u "Tušu", izgradnja supermarketa je pri kraju, a otvaranje je planirano 7. marta. Površina objekta je 3.000 kvadratnih metara, a prodajni prostor biće na 1.500 kvadratnih metara. U "Tušu" u Somboru biće zaposleno 40 radnika, a pored supermarketa biće i restoran. Prvi "Tušov" supermarket u Srbiji nalazi se izlazu iz Sombora u pravcu industrijske zone.

Pored supermarketa u Somboru, "Tuš" će izgraditi i poslovno-tržni centar u Sremskoj Mitrovici vredan oko dva miliona evra koji će imati oko 3 hiljade kvadratnih metara i biće završen u narednih godinu dana.

U toku je gradnja "Tušovih" tržnih centara u  Beogradu (Novi Beograd) i Vranju. Kompanija "Tuš" sa sedištem u Ljubljani ima maloprodajne i veleprodajne objekte u svim većim gradovima Slovenije, a predstavništva ima u Hrvatskoj, Srbiji, Tunisu, Grčkoj i Španiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum