Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prihodi Merkatora u Srbiji povećani za 70 procenata u 2007. godini

Prihodi Merkatora u Srbiji povećani za 70 procenata u 2007. godini

Slovenačka grupa Merkator objavila je juče da je u 2007. godini u Srbiji povećala prihod za 70 odsto, na 344 miliona evra. Predstavnici uprave Merkatora su na konferenciji za novinare u Ljubljani kazali da je 14 odsto ukupnog prihoda te kompanije ostvareno u Srbiji i da je veća prodaja zabeležena samo na tržistu Slovenije, gde je prodata roba vredna 1,7 milijardi dinara.

Direktorka kompanije Merkator-S sa sedištem u Novom Sadu Stanka Čurović kazala je da je za 2008. godinu planiran rast prihoda u Srbiji od 10 odsto, na 380 miliona evra i investicije od 25 miliona evra.

Prema njenim rečima, 20. marta biće otvoren Merkator centar u Nišu, u maju bi trebalo da bude otvoren prvi Merkatorov "keš end keri" objekat na srpskom tržištu, koji će biti u Beogradu, a planirano je i otvaranje tržnih centara u Kragujevcu i Kruševcu.

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum