Maxi donirao 5.000 pelena za najmlađe Beograđane

1 godinu 2 meseci pre #1295 od Zarko
Zarko je napravio novu temu: Maxi donirao 5.000 pelena za najmlađe Beograđane
Najveće porodilište u Beogradu, GAK Narodni front, kao i porodilište u okviru KBC Zvedara obradovaće za 8. mart sve majke sa pelenama brenda „Care“, zahvaljujući donaciji Maxi supermarketa.

„Pozdravljamo svaku akciju koja ima za cilj da pruži podršku roditeljstvu i brigu o najmlađima. Drago nam je da se sve više kompanija uključuje u ovakvu vrstu korporativne odgovornosti, jer je pomoć posebno u prvim danima roditeljstva uvek dobrodošla“, istakla je ispred GAK Narodni front, prof.dr Snežana Rakić.

Maxi je ovom donacijom nastavio da pokazuje brigu o najmlađima, što je jedan od veoma važnih elemenata društveno odgovornog poslovanja kompanije.

„Danas smo donirali pelene mladim mamama i to je samo jedna u nizu naših akcija kojima želimo da pokažemo iskrenu nameru da budemo odgovorna kompanija koja je posvećena pravim vrednostima, pre svega porodici. U našoj kompaniji više od 70 odsto zaposlenih čine žene, a to je prilika da im tog dana simboličnim znakom pažnje pokažemo koliko su nam važne“, rekla je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija Delez Srbija.