Sladoled Mix – novo iz Moja Kravica Kuhinjice

2 godina 1 mesec pre - 2 godina 1 mesec pre #675 od Zarko
Zarko je napravio novu temu: Sladoled Mix – novo iz Moja Kravica Kuhinjice
Pripremite najukusniji sladoled od vanile i čokolade kod svoje kuće

Najlepše poslastice su one koje se pripremaju kod kuće, sa ljubavlju, za svoje najbliže. Međutim, često za to nedostaje vremena. Svi bismo voleli da poslastice pripremimo brzo i jednostavno, a da pri tom ne žrtvujemo njihov kvalitet i ukus.Iz kompanije Imlek na tržište je stigao Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Mix- mlečna smeša za pripremu sladoleda kod kuće.
Dovoljno je dobro ohladiti smešu, zatim umutiti mikserom 3 minuta i zamrznuti. Sladoled koji se dobija mućenjem je bogat mlečnom mašću, prepoznatljivog punog mlečnog ukusa i kremaste strukture. Na taj način, veoma brzo, dobija se ukusna i kvalitetna poslastica za celu porodicu po veoma pristupačnoj ceni.
Moja Kravica Kuhinjica Sladoled Mix dostupan je u pakovanjima od 200ml i 500ml. Mućenjem smeše od 200ml dobija se oko 500ml gotovog mlečnog sladoleda, dok se od 500ml smeše dobija oko 1,25l gotovog mlečnog sladoleda od vanile ili čokolade.

Poslednja izmena: 2 godina 1 mesec pre od milan.