NIVEA Baby - Nežno od glave do pete

2 godina 2 meseci pre #708 od Zarko
Zarko je napravio novu temu: NIVEA Baby - Nežno od glave do pete
Kupanje može da bude duga i zabavna igra. Roditelji uglavnom uživaju u kupanju bebe i nakon tog nežnog rituala nege, obično slede slatki trenuci maženja i igre. Reč je o posebnom zadovoljstvu, više nego o samom čišćenju i to je vreme za stvaranje posebne veze između roditelja i dece. Osim toga večernja kupka je izuzetno prijatna i opuštajuća rutina pred spavanje. Međutim poznato je da previše predugih kupki može da isuši kožu. Zato je NIVEA Baby razvila ekstra blage i nežne formulacije za kupanje. Proizvode koji ne sadrže alkohol, boje i imaju pH vrednost koja odgovara nežnoj koži beba.

Dva-u-jednom proizvodi dizajnirani za bebe i decu, poput NIVEA Baby šampona i kupke, idealan su izbor jer čiste i kožu i kosu – posebno nežno. Formulacija sa kamilicom umiruje bebinu kožu i pomaže u prevenciji iritacija.
Unapređeni NIVEA Baby proizvodi za kupanje sada i u još praktičnijim pakovanjima sa pumpicom, za još lakše i jednostavnije rukovanje. Pakovanja sa pumpicom znatno olakšavaju kupanja bebe, a savremene mame i tate tako mogu jednostavno da zbrinu svoje mališane znajući da su im pružili adekvatnu negu.

NIVEA Baby blagi šampon
Formulacija sa prirodnom kamilicom i specijalnom kombinacijom blagih sastojaka za čišćenje ima pH vrednost koja odgovara koži. Ne sadrži parabene, alkohol, sapun i boje. Izuzetno je nežan prema bebinim osetljivim očima. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.
200 ml, okvirna cena 307 din
500 ml, okvirna cena 512 din novo!

NIVEA Baby Soft šampon i kupka
Praktičan 2u1 šampon i kupka sa prirodnom kamilicom nežno čisti bebinu osetljivu kožu i kosu. Formulacija sadrži pH vrednost koja odgovara koži, bez parabena, alkohola, sapuna i boja. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.
200 ml, okvirna cena 307 din
500 ml, okvirna cena 512 din