Delez Srbija dobitnik SAP zlatne nagrade

1 godinu 7 meseci pre #1000 od Zarko
Zarko je napravio novu temu: Delez Srbija dobitnik SAP zlatne nagrade
Sedmu godinu za redom, kompanija SAP proglasila je pobednike takmičenja za najbolju implementaciju SAP sistema SAP “Quality Awards 2016”

U konkurenciji više desetina nominovanihprojekata vodećih svetskih kompanija, na takmičenju SAP projekata, Delez Srbija je ponelazlatnu titulu u kategoriji projekata poslovne transformacije (Business transformation), za region Belgije i Luksemburga.

„Ova prestižna nagrada daje direktnu potvrdu liderskoj poziciji Delez Srbije na našem tržištu, u smislu kvalitetne i uspešne primene savremenih poslovnih rešenja i tehnologija u upravljanju. Za nas u Delez Srbiji, projekat implementacije SAP je od izuzetne važnosti i ponosni smo na ovu nagradu. Ogromna je čast videti našu kompaniju kako ulazi u novu eru poslovno-informacionih sistema primenom najsavremenijeg poslovnog softvera današnjice.“ – izjavio je Vladimir Vujović SAP Project Managerkompanije Delez Srbija.On je napomenuo da je SAP Retail sistem implementiranu julu ove godine i da je u rekordnom rokunakon što je sistem pušten u rad, pokazaoodlične rezultate, što dokazuje i ovogodišnja nagrada. Osnovni zadatak koji je Delez Srbija postavilauvodeći SAP sistemje bilo uspostavljanje jedinstvenog poslovnog informacionog sistema, koji će omogućiti efikasne modele upravljanja, olakšanje donošenja odlukana svim hijerarhijskim nivoima i kreiranje upravljačko-poslovne platformečiju će primenu direktno osetiti, i dobavljači i sami potrošači.

SAP "Quality Awards" ima za cilj da prikaže implementacije SAP sistema od procesa planiranja, do samog procesa izvršenja i da se pokaže značajna vrednost ovog projekta za samu kompaniju. Ceremonija proglašenja pobednika održaće se krajem oktobra ove godine.