× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

Maxi donirao 5.000 pelena za najmlađe Beograđane

Više
2 godina 4 meseci pre #1295 od Zarko
Najveće porodilište u Beogradu, GAK Narodni front, kao i porodilište u okviru KBC Zvedara obradovaće za 8. mart sve majke sa pelenama brenda „Care“, zahvaljujući donaciji Maxi supermarketa.


„Pozdravljamo svaku akciju koja ima za cilj da pruži podršku roditeljstvu i brigu o najmlađima. Drago nam je da se sve više kompanija uključuje u ovakvu vrstu korporativne odgovornosti, jer je pomoć posebno u prvim danima roditeljstva uvek dobrodošla“, istakla je ispred GAK Narodni front, prof.dr Snežana Rakić.

Maxi je ovom donacijom nastavio da pokazuje brigu o najmlađima, što je jedan od veoma važnih elemenata društveno odgovornog poslovanja kompanije.

„Danas smo donirali pelene mladim mamama i to je samo jedna u nizu naših akcija kojima želimo da pokažemo iskrenu nameru da budemo odgovorna kompanija koja je posvećena pravim vrednostima, pre svega porodici. U našoj kompaniji više od 70 odsto zaposlenih čine žene, a to je prilika da im tog dana simboličnim znakom pažnje pokažemo koliko su nam važne“, rekla je Mirjana Jovašević, direktorka korporativnih komunikacija Delez Srbija.

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum