× Saopštenja za medije trgovinskih i drugih kompanija u Srbiji

NIVEA Baby - Nežno od glave do pete

Više
3 godina 6 meseci pre #708 od Zarko
Kupanje može da bude duga i zabavna igra. Roditelji uglavnom uživaju u kupanju bebe i nakon tog nežnog rituala nege, obično slede slatki trenuci maženja i igre. Reč je o posebnom zadovoljstvu, više nego o samom čišćenju i to je vreme za stvaranje posebne veze između roditelja i dece. Osim toga večernja kupka je izuzetno prijatna i opuštajuća rutina pred spavanje. Međutim poznato je da previše predugih kupki može da isuši kožu. Zato je NIVEA Baby razvila ekstra blage i nežne formulacije za kupanje. Proizvode koji ne sadrže alkohol, boje i imaju pH vrednost koja odgovara nežnoj koži beba.

Dva-u-jednom proizvodi dizajnirani za bebe i decu, poput NIVEA Baby šampona i kupke, idealan su izbor jer čiste i kožu i kosu – posebno nežno. Formulacija sa kamilicom umiruje bebinu kožu i pomaže u prevenciji iritacija.
Unapređeni NIVEA Baby proizvodi za kupanje sada i u još praktičnijim pakovanjima sa pumpicom, za još lakše i jednostavnije rukovanje. Pakovanja sa pumpicom znatno olakšavaju kupanja bebe, a savremene mame i tate tako mogu jednostavno da zbrinu svoje mališane znajući da su im pružili adekvatnu negu.NIVEA Baby blagi šampon
Formulacija sa prirodnom kamilicom i specijalnom kombinacijom blagih sastojaka za čišćenje ima pH vrednost koja odgovara koži. Ne sadrži parabene, alkohol, sapun i boje. Izuzetno je nežan prema bebinim osetljivim očima. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.
200 ml, okvirna cena 307 din
500 ml, okvirna cena 512 din novo!


NIVEA Baby Soft šampon i kupka
Praktičan 2u1 šampon i kupka sa prirodnom kamilicom nežno čisti bebinu osetljivu kožu i kosu. Formulacija sadrži pH vrednost koja odgovara koži, bez parabena, alkohola, sapuna i boja. Bezbednost i podnošljivost na koži klinički i dermatološki je potvrđena.
200 ml, okvirna cena 307 din
500 ml, okvirna cena 512 din
750 ml, okvirna cena 665 din

Molimo vas Prijava ili Napravite nalog da se pridružite konverzaciji.

U pogonu je Kunena Forum