Maloprodaja

MaloprodajaU sekciji maloprodaja Vam predstavljamo trgovačke i druge maloprodajne lance u Srbiji.
Ovde možete pronaći kontakt podatke i adrese pojedinačnih prodajnih objekata, tako da ako tražite objekat koji se nalazi u blizini Vašeg doma, posla ili na putu / ruti kojom idete na pravom ste mestu.

Maloprodajni objekti u Srbiji:

Potkategorije

Benzinska pumpaBenzinske pumpe (stanice) odabranih naftnih kompanija u Srbiji. Pored adrese / lokacije servisne stanice, možete pronaći i kontakt podatke kao i radno vreme.
 
Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene. Takođe, postoji mogućnost da neki od novijih objekata još uvek nisu ubačeni na listu objekata. Ukoliko primetite greške, molimo da nas kontaktirate preko kontakt strane.
 
PijaceGradske tržnice / pijace u Srbiji. Ukoliko tražite pijacu u nekom od većih gradova u Srbiji ovde možete pronaći kontakt podatke i adrese.

Na pijacama možete pronaći gotovo sve, od voća povrća, preko nove i polovne tehnike i alata do odeće i obuće po povoljnim cenama. Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene. 
 

SupermarketProdavnice, marketi, supermarketi i hipermarket i druge vrste maloprodajnih objekata trgovinskih lanaca u Srbiji.

Pored adrese marketa, na listi možete pronaći i brojeve telefona kao i radno vreme.

Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene. Takođe, postoji mogućnost da neki od novijih marketa još uvek nisu ubačeni na listu objekata. Ukoliko primetite greške, molimo da nas kontaktirate preko kontakt strane.

Tržni centarTrgovački  / šoping centri i retail parkovi u Srbiji.

Poslednjih godina dolazi do prave ekspanzije tržnih centara u Srbiji tako da sada umesto nekadašnjih robnih kuća veće gradove krasi i po nekoliko desetina tržnih centara različitih formata.

Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene.

Nameštaj SrbijaSaloni nameštaja u Srbiji. Lokacije i kontakt podaci svih većih lanaca nameštaja u Srbiji. 
 
Nameštaj za dnevne sobe, predsoblja, spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, radni prostor, kupatilo, balkon i baštu kao i tepisi, aksesoar i dekoracije, rasveta, dušeci i posteljina i ostali nameštaj i oprema za dom i kancelariju. 

Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene.
 
Modni saloni SrbijaModni saloni i butici u Srbiji. Adrese i kontakt podaci maloprodajnih objekata većih i manjih modnih salona i butika.
 
Odeća i obuća poznatih svetskih brendova kao i domaćih modnih lanaca i proizvođača odeće.
 
Prikazani podaci su bez garancija sa obzirom da se tokom vremena brojevi telefona promene ili određene lokacije budu prodate ili zatvorene.