Vranje dobija STOP SHOP shopping park

Stop Shop shopping mall

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predstavnici austrijske kompanije IMMOFINANZ, potpisali su memorandum o razumevanju čime su stvoreni svi uslovi da ta kompanija izgradi STOP SHOP shopping park i u Vranju.

Površina budućeg objekta iznosiće 5.500 kvadrata, na zemljišnom prostoru od oko 18.000 kvadrata. Reč je o grinfild investiciji od nekoliko miliona evra, koja će se nalaziti odmah do Roda Megamarketa u tom gradu.

Vranjski STOP SHOP biće 54. po redu u lancu Immofinanz-a a drugi u Srbiji. Ovaj koncept nudi sve na jednom mestu, a računa se da će budući objekat da privuče i do 150.000 posetilaca iz ovog okruga.

IMMOFINANZ Grupa je jedna od vodećih kompanija u oblasti nekretnina u Evropi, koja posluje na tržištima jugoistočne Evrope i Rusije.
Prvi objekat austrijanci su izgradili u Čačku koji su otvorili u aprilu ove godine, zauzima površinu od 6.300 kvadrata, a svoje objekte u sklopu njega su otvorili Dis, Takko, Đak, Lilly, C&A i Deichman. Nakon Čačka i Vranja, kompanija planira da objekte sagradi u Nišu i Subotici.

Pripremio: Žarko Grozdanić