Corner Shop iznenađenja za najmlađe u prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu

Corner Shop

Lanac maloprodajnih objekata CORNER SHOP, koji je deo organizacione strukture kompanije NELT, u ostvarenju novog koncepta i saradnji sa Dexy Co. organizovao je iznenađenja za najmlađe u okviru novootvorenih objekata u Beogradu i Novom Sadu.

U razdraganoj atmosferi i igri, uz pregršt raznobojnih balona, mališani su sa svojim roditeljima u CORNER SHOP objektima u Glavnoj 11 Zemun i Trgu Republike 13 Novi Sad, imali priliku da se druže sa maskotama Barni i Lalaloopsy, zatim da uživaju u oslikavanju lica a očekivali su ih brojni pokloni u vidu Dexy Co igračaka i Barni keksića.

Dečiji Corner dan jedna je od nedavno uvedenih promotivnih aktivnosti zahvaljujući kojoj će novi koncept maloprodajnih objekata vremenom postati prepoznatljiv ne samo kao mesto kupovine, već i kao jedinstveno mesto okupljanja mališana, kreativnih druženja i zabave.

U planu je otvaranje novih Corner Shop objekata ovakvog koncepta na teritoriji Beograda, pa će slične akcije uskoro biti organizovane i na drugim lokacijama.

Lanac maloprodajnih objekata CORNER SHOP, ulazi u novu fazu svog strateškog razvoja, čiji je početak obeležen redizajnom postojećih objekata. Novi identitet prodajnih mesta u lancu obeležen je kao CORNER SHOP 3.0 a podrazumeva rebranding enterijera i bogatiji portfolio artikala, koji su u ponudi potrošačima.

U cilju davanja novog ruha CORNER SHOP prodajnim mestima, otvoreni su prvi u nizu renovirani objekti u Bulevaru Zorana Đinđića 12 na Novom Beogradu, zatim u Jug Bogdanovoj na Zelenom vencu, u Airport City-u, kao i u Glavnoj 11 u Zemunu i na Trgu republike 13 u Novom Sadu. U narednom periodu uslediće renoviranje i otvaranje niza prodajnih mesta u cilju realizacije novog vizuelnog identiteta, što će do kraja godine ukupno iznositi oko 20 novih objekata u Beogradu i Srbiji.