Tradicionalna akcija "Korpa solidarnosti" organizovana u Gomex Total supermarketu

Korpa solidarnosti

Tradicionalna akcija "Korpa solidarnosti" organizovana je u subotu, 26. decembra u objektu Gomex TOTAL, a potrošači su svojim donacijama pokazali pravi pretpraznični duh i želju da pomognu onima kojima je ta pomoć neophodna.

"Korpu solidarnosti" već petu godinu zaredom organizovao je zrenjaninski "Rotaract Club" uz pomoć kompanije Gomex. Artikli prikupljeni tokom zimske "Korpe solidarnosti" namenjeni su socijalno ugroženim porodicama sa teritorije Zrenjanina, naročito porodicama koje školuju veliki broje dece.

Kompanija Gomex je darivala više desetina artikala iz asortimana Gomex robnih marki, pa se tako u "Korpi solidarnosti" našao "April", "1/1", "Uvek Treba", "Kvak", "Panoni"...

Iz Gomexa kažu: "Ponosni smo što možemo da pomognemo. Deca su naša budućnost i mi moramo biti uvek tu da im pružimo neophodnu podršku kada god se za time ukaže potreba. Raduje i podatak da je odziv naših potrošača bio najbolji do sada.
Zajedno sa akcijom "Korpa solidarnosti" organizovali smo i, takođe tradicionalno, fotografisanje sa Deda Mrazom. Veliki broj dece bio je zainteresovan za sliku sa najpopularnijim dedom na svetu, a bilo je i roditelja koji su želeli da budu ovekovečeni sa simpatičnim bradatim čičom."