Metro Cash & Carry Srbija na Sajmu Horeca opreme u Beogradu

Metro Cash & Carry

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija predstaviće se na Sajmu Horeca opreme, koji se tradicionalno održava u okviru Beogradskog sajma turizma od 18. do 21. februara 2016. godine, gde će izložiti svoj kompletni asortiman ugostiteljske opreme.

METRO Cash & Carry Srbija je za sve partnere i profesionalne kupce iz oblasti ugostiteljstva, tokom četiri dana, pripremio jedinstvenu izložbu noviteta iz Horeca asortimana i specijalne ponude. Tokom trajanja sajma, na METRO štandu biće organizovane ekskluzivne demonstracije i najnoviji trendovi u pripremi i serviranju hrane i pića, koje će prikazati eminentni kuvari, somelijeri i barmeni iz Srbije i regiona. Posebno se ističe da će tokom sajma pa sve do kraja februara, biti odobren popust od 10% na ceo asortiman iz kataloga Horeca profesionalne opreme.

METRO Horeca centar, koji je posvećen obuci profesionalaca, na dnevnom nivou nudi potpuno besplatni “know how“ u oblasti kulinarstva i ugostiteljstva. Takođe, oko 100 komercijalista na terenu uz podršku zaposlenih u distributivnim centrima svakodnevno brine o potrebama kupaca.