DIS, McDonald’s Drive i drugi poznati brendovi stižu u Borču

Borca Retail Park

Na placu na Zrenjaninskom putu u Beogradu, kompanija "MPC Properties" započela je izgradnju još jednog retail parka koji će zadovoljavati visoke međunarodne standarde.

Projekat vredan više od deset miliona evra građanima Borče ponudiće 35 modnih brendova, elektronike, restorana kao i supermarket. U sklopu njega kompanija Dis otvoriće još jedan maloprodajni objekat, koji će ujedno biti i prvi u tom delu Beograda. Lanac restorana "McDonald’s" takođe će biti prisutan u tom delu grada otvaranjem "McDonald’s Drive" u sklopu šoping parka. Buduće maloprodajne objekte otvoriće i "Sport Vision", "Planeta Sport", "N Sport", "Laguna", "Jasmin", "Studio Moderna", "Diopta", "Alta exchange office" i drugi.

Površina budućeg "Borča Retail Parka" iznosi 12.000 m2, dok će posetiocima biti na raspolaganju i prateći sadržaji kao i parking za 370 vozila.
Otvaranje šoping centra u Borči planirano je na jesen ove godine, dok će za nešto manje od mesec dana kompanija "MPC Properties" otvoriti i "Shoppi" prvi retail park u Subotici.

Pripremio: Žarko Grozdanić