Nova prodavnica poznatog brenda odeće "LC WAIKIKI" u "Ušću"

LC Waikiki Usće otvaranje

Novi maloprodajni objekat poznatog turskog brenda LC Waikiki otvoren je u „Ušće“ šoping centru.

Prodavnicu su svečano otvorili ministar trgovine turizma i telekomunikacije u vladi Republike Srbije Rasim Ljajić i ambasador Republike Turske u Srbiji g. Mehmet Kemal Božaj u prisustvu čelnih ljudi kompanije LC Waikiki - g. Vahapa Küçüka, predsednika izvršnog odbora, g. Burça Korkmazlara, Međunarodnog direktora maloprodajne mreže za region Centralne i istočne Evrope, g. Sinana Sahina, Regionalnog menadžera za Srbiju i BIH - kao i brojnih gostiju i posetilaca. Beograđani su tako dobili još jedno mesto na kome mogu da pronađu najširi asortiman odeće visokog kvaliteta za žene, muškarce, tinejdžere i decu, koja prati najnovije svetske modne trendove, uz veoma pristupačne cene.

U okviru svog uvodnog govora, g. Vahap Küçük, Predsednik izvršnog odbora u LC Waikiki je istakao: “Poslujemo u Turskoj pod okriljem Brenda LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş. od 1997.godine. S obzirom na to da smo u kratkom periodu postali lider na turkskom tržištu, svoja prva ulaganja smo napravili 2009. godine. Veliko nam je zadovoljstvo da otvaramo još jednu novu prodavnicu u Srbiji, a trenutno smo dostupni u 28 zemalja što smo uspeli da postignemo za samo 7 godina poslovanja van Turske.”

Govoreći o konstantnom rastu kompanije, Vahap Küçük je naglasio: “Balkanski region je od velike važnosti za Tursku, s obzirom da predstavlja vrata ka zapadnoj Evropi i povezan je kulturološki sa Turskom. U skladu sa našim vrednostima, mi u LC Waikiki-ju ćemo nastaviti da ulažemo u region Balkana i drugim regionima sveta, sve u cilju kreiranja globalnog brenda.”

Veliko nam je zadovoljstvo što smo za ovako kratak rok uspeli da ostvarimo stabilno poslovanje i rast prodaje na svim tržištima na kojima smo prisutni. Ono što nas posebno raduje je činjenica da su i kupci u Srbiji veoma dobro prihvatili našu misiju da „svako zaslužuje da bude lepo odeven po pristupačnoj ceni“, izjavio je Sinan Sahin, regionalni menadžer brenda LC Waikiki za Srbiju i BiH i dodao: „sa velikim entuzijazmom i očekivanjima pravimo planove za srpsko tržište i cilj nam je da nastavimo da rastemo i proširujemo svoju prodajnu mrežu i u drugim gradovima, jer nam je ovo tržište veoma važno.