Otvorena prva prodavnica IMPERIAL FASHION brenda u Srbiji

Imperial Fashion

Prodavnica italijanskog modnog brenda IMPERIAL FASHION svečano je otvorena u Knez Mihailovoj br. 39.

Imperial predstavljaju tri brenda, Imperial, Please i Dixie majority, koji je otvorio novi pravac u dizajnu i učinio da Imperial, zajedno sa dva druga brenda, postane vodeća kompanija za „brzu modu“* u Italiji. Dixie je namenjen ženama od 25 do 45 godina.

Svi ljubitelji kežual mode mogu od sada da budu srećni, jer Imperial Fashion koji objedinjuje tri brenda može da uklopi kežual modu u jedan šik i urban ali i veoma moderan stil. U kolažu fragmenata gradskog života, moda za dame ističe se bojama, dezenima, kontrastima tkanina u bojama koje se prelivaju i kosom koja pada u talasima, dok se za muškarce koriste geometrijske forme, isečene dukserice, tehničke tkanine i interpretacije klasičnih modela u urbanom stilu.

Imperial Fashion otvaranje

 

Žensku kolekciju karakteriše odeća u sportskom šik stilu, plisirane suknje, trikotaža na pruge, bubi kragne s trakama i čipkasti mantili diskretno ukrašeni šljokicama i sjajnim detaljima. S druge strane, grafika ili mešavina kontrastnih boja, mrežaste pruge i krute tehničke tkanine, lepršava i svakodnevna odeća u vojničkom stilu odlikuju mušku kolekciju. „Brza moda“ je odeća po najnovijim trendovima i s modnih pista brzo stiže u trgovine, ističu iz IMPERIAL FASHION.

Pripremio: Žarko Grozdanić