AMAN otvorio tržne centre i supermarkete

Aman Plus

Aman je svečano otvorio tržne centre i supermarkete na još nekoliko lokacija na kojima su se nalazili hipermarketi francuskog Interexa i Idea supermarket.

U subotu, tačno u 09h, svečano su otvoreni tržni centri Aman Plus, koji pored Aman supermarketa nude i druge poznate maloprodajne brendove koji već posluju na srpskom tržištu. U objektu Aman plus (tržni centar) na Novom Beogradu, na adresi Tosin bunar 172, pored supermarketa, svoju prodavnicu je otvorio Woby Haus koji nudi veliki izbor alata, stvari za dom i baštu, električne aparate i plastiku, a prisutna je i dm drogerija kao i goodwill apoteka. Aman je svečano otvorio i supermarket na Novom Beogradu koji se nalazi na mestu nekadašnjeg Idea supermarketa, na adresi Jurija Gagarina 155. Trgovačka kompanija je otvorila i tržni centar u Obrenovcu, na mestu Interex hipermarketa, koji pored supermarketa sada poseduje i prodavnice Forma Ideale i dm drogeriju.

U Čačku su svečano otvorena dva Aman Plus supermarketa. U samom centru grada, na mestu City Interexa, Aman je otvorio supermarket u kome je ponudio veliki izbor domaćih i uvoznih brendova. Na periferiji grada, na mestu Interex hipermarketa Aman je takođe otvorio supermarket koji se nalazi na adresi Ibarski put bb, u naselju Preljina. I šabački Interex će od sada i zvanično nositi ime Aman Plus. Objekat je uz popuste svečano otvoren i ponuđen širok asortiman proizvoda.

Pripremio: Žarko Grozdanić