Novi McDonalds restoran u Srbiji

McDonald's Borca

Dvadeset i šesti po redu McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je danas u Borči, u okviru ritejl parka Shoppi.

Ovaj, inače, prvi McDonald’s restoran u ovom beogradskom naselju prostire se na 422 kvadratna metra i može ukupno da primi 93 gosta. Restoran poseduje baštu kapaciteta 76 mesta, parking sa 30 parking mesta – od kojih su dva za invalide. deo ponude iz McCafea, SPA (nova platforma usluge i proizvodnje), kao i McDrive koji je otvoren 24 sata. Najmlađi gosti, ne samo da će uživati u svojim omiljenim obrocima, već mogu da se zabave i u Play Land delu za igru u bašti restorana.

„U novi restoran investirali smo oko milion evra i direktno obezbedili posao za 40 radnika. Ovo je treći restoran koji smo otvorili ove godine i to znači da imamo stabilno poslovanje, da ulažemo u Srbiju, obezbeđujemo nova radna mesta i nastavljamo da našim posetiocima pružanjem vrhunske usluge. Nastavićemo i dalje da se razvijamo i pomažemo domaću privredu“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald's Borča zaposleni

Ovo je četvrti McDonald’s restoran u Srbiji koji poseduje terminal za poručivanje – self order kiosk. Na ovom terminalu, gost može samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odabere željene proizvode, poruči ih i plati karticom na samom terminalu, ili kešom na posebnoj kasi. Takođe, u ovom restoranu se primenjuje „Made for you“ koncept. On osoblju u kuhinji omogućava da, čim prime gostovu porudžbinu, počnu sa njenom pripremom, a time je usluga pripreme hrane još efikasnija. Na ovaj način, gost dobija hranu napravljenu baš za njega.

Radno vreme McDonald’s restorana u okviru Shoppi ritejl parka je tokom cele nedelje od 8 do 24 časa, dok će McDrive ovog restorana raditi 24 časa dnevno.