Otvorena dva nova PerSu marketa

PerSu - novi market

PerSu nastavlja ekspanziju širom Vojvodine otvaranjem dva nova marketa u Sivcu i Jermenovcima.

Novi market u Jermenovcima nalazi se na adresi Maršala Tita 78. Na gotovo 100 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

Presecanjem crvene trake svečano je otvoren novi PerSu market i u Sivcu, na adresi Maršala Tita 183. Na gotovo 200 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu.

Iz ponude novih marketa posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, koji su idealni za spremanje ukusnog porodičnog doručka, saopštila je trgovačka kompanija.
Povodom otvarnja novih maloprodajnih objekata trgovac je prvim kupcima pripremio poklon PerSu pakete u vrednosti od 1.000 dinara i brojna druga iznenađenja.