Otvoreni SPAR i INTERSPAR objekti

Spar objekat

Kompanija SPAR je realizovala još dva projekta otvaranjem potpuno renoviranog INTERSPAR hipermarketa u Budimpešti i novog supermarketa u Zagrebu.

U hipermarket koji se nalazi u okrugu Pešteržebet (Budimpešta) SPAR je investirao više od dve milijarde forinti. Prodavnica se prostire na 6.000 kvadrata, od čega je 3.500 prodajna površina u kome se potrošačima nudi oko 20.000 proizvoda. Velika pažnja posvećena je osoblju koje je u sklopu hipermarketa dobilo učionicu za teorijska i praktična učenja. SPAR je tokom ove godine, otvorio četiri nove i dvadeset potpuno rekonstruisanih prodavnica urađenih po najvišim standardima.

Trgovačka filijala iz Austrije koja posluje i u Zagrebu, otvorila je novi maloprodajni objekat u glavnom gradu Hrvatske. Na adresi Trg žrtava fašizma 6. otvoren je 38. po redu SPAR supermarket. Kompanija je u novi objekat koji se prostire na 300 kvadrata investirala oko sedam miliona kuna i zaposlila 19 radnika. Radno vreme novog SPAR-a je od 07.00 do 21.00h i nedeljom od 07.00 do 14h.