Bijeljina dobila TROPIK hipermarket

Tropik Bijeljina

U Bijeljini je svečano otvoren TROPIK hipermarket koji je potrošačima ponudio širok asortiman proizvoda u moderno uređenom prostoru.

Domaći trgovački lanac Tropik, svečano je otvorio novi hipermarket, 51. poslovnicu u svom sistemu u Bijeljini, saopšteno je iz kompanije. Novi maloprodajni objekat nalazi se na adresi Pavlovića bb. Otvaranjem hipermarketa zaposleno je 111 radnika.

„Naša zamisao koja se prevashodno sastojala od toga da kupcima stvorimo prijatan prostor u kojem će se zaista osećati kao kod kuće i koji će predstavljati spoj marketa, tržnice i restorana u jednom, otvaranjem hipermarketa u Bijeljini dobila je svoj konačan oblik. Osluškivali smo kupce i njihove potrebe, tražili rešenja, ali i odlučili da napravimo malo veći iskorak i predstavimo svojim kupcima hipermarket kakav još nije viđen na prostoru BiH“ – istakla je portparolka domaćeg trgovačkog lanca Tropic, Aleksandra Marković.

Tropik Bijeljina voće

Kupcima Tropic hipermarketu u Bijeljini će svakodnevno biti dostupno više od 100 vrsta jela, a ono što je novitet u ovom programu jesu samouslužne vitrine iz kojih će moći da odaberu gotova jela iz dnevne ponude ili da naprave salatu po svom ukusu, a sve to po jedinstvenoj ceni. Za kupce koji u marketu kupe meso ili ribu, Tropic hipermarket nudi besplatnu uslugu pečenja. Sladokusce će dočekati šarolika paleta slatkih zalogaja, od kojih će većina biti po prvi put predstavljena u novootvorenom Tropic hipermarketu u Bijeljini. Posne torte od piva i meda, vina, kolač rogačem i čokoladom, mafini i gibanica sa slatkim nadjevima su samo delić programa poslastica koje svakodnevno očekuju kupce u Tropic hipermarketu. Sastavni deo Tropic marketa Bijeljina su i prostor za konzumaciju hrane te „Juice Bar“ – mjesto na kojem će kupcima biti dotupni ceđeni sokovi od uvek svežeg voća i povrća.