TOMMY nastavlja ekspanziju sa dva supermarketa

Tommy Zadar

Hrvatski trgovački lanac TOMMY, saopštio je da će 28. aprila otvoriti novi supermarket u Hrvatskoj, čime nastavlja snažnu ekspanziju.

Kako se navodi u saopštenju, TOMMY će 28. aprila otvoriti novi supermarket u Viškovu koji će se prostirati na 315 kvadrata prodajne površine. Supermarket koji se nalazi na adresi Viškovo 122b otvara svoja vrata u 08h, a potrošače će usluživati 16 novih TOMMY radnika. Iz posebno biranog asortimana, trgovac izdvaja odeljenje svežeg voća i povrća, odeljenje delikatesa i veliki izbor svežeg mesa kontrolisanog porekla. Povodom otvaranja, TOMMY je u prvim danima novog supermarketa pripremio brojna iznenađenja prvim kupcima u vidu poklon kupona i akcijskih sniženja. Radno vreme novog TOMMY supermarketa je radnim danima i subotom, od 07 do 21h, i nedeljom od 07 do 20h. 

Kompanija je nedavno otvorila i supermarket u Crikvenici, na adresi Braće Brozičević 10, u kome je takođe ponudila širok izbor artikala uz brojna akcijska sniženja povodom otvaranja. Radno vreme maloprodajnog objekta je od 07 do 21, i nedeljom od 07 do 14.

Podsetimo, trgovački lanac TOMMY je nedavno otvorio i potpuno renovirani hipermarket u Dubrovniku koji se prostire na više od 1.000 kvadrata prodajne površine, u kome je pored većeg prostora, kupcima ponuđen i veći izbor artikala.