Nove Tuš i dm drogerije u Sloveniji i Bugarskoj

Drogerija enterijer

Slovenačka kompanija Tuš otvorila je novu drogeriju na domaćem tržištu, dok je nemački lanac dm nastavio ekspanziju u Bugarskoj otvaranjem 68. po redu drogerije. 

Tuš: Slovenačka trgovačka kompanija Tuš otvorila je novu 41. po redu drogeriju na domaćem tržištu koja se nalazi u sklopu Tuš Centra u Slovenskoj Bistrici. Tuš je naveo, da je u novoj drogeriji ponudio veliki izbor kozmetike svetskih brendova, uključujući i širok asortiman dekorativne kozmetike za osetljivu kožu. U ponudi se nalazi i veliki izbor programa za leto, farbi za kosu i parfema. »U Tuš-u nastojimo da poštujemo želje kupaca prateći savremeni trend za kupovinu. Ponosni smo što smo prisutni i u malim slovenačkim gradovima i selima,« navedeno je prilikom otvaranja drogerije iz kompanije. Nova Tuš drogerija biće otvorena svakog radnog dana od 08 do 20h i nedeljom, uključujući i praznike od 08 do 12h. 

dm: Nemački kompanija dm otvorila je novu, 68. po redu drogeriju u Bugarskoj i 29. po redu u Sofiji. U ponudi se nalazi oko 14.000 proizvoda, od kojih je 270 organskih proizvoda, 220 proizvoda sa sertifikatom prirodne i više od 100 proizvoda organskog porekla za bebe. dm je u Bugarskoj prisutan osam godina i trenutno zapošljava 500 radnika. Prva drogerija otvorena je 29. januara 2009. godine u gradu Vidin.