Otvoren grčki Jumbo na Kosovu na 3.200m2 - od 2018. i u Kosovskoj Mitrovici, Peći i Uroševcu

Jumbo Kosovo
Grčki maloprodajni lanac Jumbo nastavlja širenje prodajne mreže i na Kosovu* na kome je nedavno otvorio novi prodajni centar. 
Kako je saopštila Balfin Grupa, koja je nosilac Jumbo franšize na tržištima Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Kosova, novi prodajni centar svečano je otvoren u Gnjilanu, zapošljava više desetina radnika, a kupcima je na raspolaganju savremeni prodajni prostor od 3.200 kvadratnih metara. Jumbo je na Kosovu prisutan od 2014. godine, a ovo je četvrti po redu otvoreni centar. Jumbo u saradnji sa Balfin Grupom planira da i tokom 2018. godine nastavi širenje prodajne mreže otvaranjem novih maloprodaja. U planu je otvaranje Jumbo objekata u Kosovskoj Mitrovici, Peći i Uroševcu.
 
Jumbo je najveći lanac robnih kuća za decu i dom u Jugoistočnoj Evropi koji je prisutan na više od 80 lokacija u Grčkoj, Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Kipru, Makedoniji, Kosovu, Albaniji, Bosni i Hercegovini, a ulazak je planira i u Crnu Goru. Grčki maloprodajni lanac na tržištu Srbije prisutan je sa tri prodajna centra koja se nalaze u vlasništvu kompanije Veropoulos.