Delez predstavio novi koncept Shop&Go prodavnica i najavio otvaranje 60 novih marketa

Shop&Go

Grupa Ahold Delhaize kroz svoju filijalu Mega Image u Rumuniji, predstavila je novi koncept Shop&Go prodavnica, ali i najavila velike investicije u 2018. godini.

Filijala u Rumuniji predstavila je potpuno novi koncept Shop&Go marketa otvaranjem prvog maloprodajnog objekta koji uglavnom nudi veliki izbor robnih brendova, među kojima je i "Mega Apetit" koji uključuje ponudu posebno kuvanih gotovih jela. U ponudi se nalazi i veliki izbor sokova, sendviča, grickalica i poslastica. Nakon prvog novootvorenog marketa sa novim konceptom koji je otvoren u sklopu Plaza Romania šoping mola u Bukureštu, kompanija je novi koncept primenila na još devet lokacija. Vassilis Stavrou, generalni menadžer Mega Image u Rumuniji je izjavio da se očekuje da će kompanija preći milijardu evra prometa u ovoj godini. U 2017. godini otvoreno je 50 novih maloprodaja, a u planu za 2018. planirane su nove investicije u iznosu od 50 miliona evra i otvaranje od 50 do 60 novih objekata.

Mega Image trenutno poseduje 585 prodavnica kroz tri maloprodajna brenda Mega Image supermarketi, Shop&Go marketi u Gusturi Romanesti (ukusi Rumunije).