Aman širi maloprodajnu mrežu: Otvoreni novi Aman i Aman Plus supermarketi

Aman Plus

Drugi domaći maloprodajni lanac Aman nastavio je širenje maloprodajne mreže otvaranjem novih objekata u Nišu i Paraćinu.

Maloprodajni lanac Aman koji se trenutno nalazi na oko 200 lokacija širom Srbije, nastavio je širenje maloprodajne mreže otvaranjem novih Aman i Aman Plus supermarketa. Trgovačka kompanija je u Paraćinu u nekadašnjoj robnoj kući Royal u Francuskoj ulici br. 2 otvorila supermarket koji se prostire na 500 kvadrata prodajnog prostora. Potrošačima je ponuđen širok asortiman artikala, prehrane, plastike, hemije, stakla i tekstila. Damir Milović, regionalni menadžer je izjavio, da će potrošačima ponuditi sve što je potrebno za domaćinstvo, kao i da Aman ima veliki broj akcija kojima se bori protiv konkurencije. Iz Amana su dodali, da su im najbitniji potrošači i da će se truditi da ih uvek iznenađuju niskim cenama kako bi nastavili druženje na obostrano zadovoljstvo.

Kompanija Aman donela je još jednu investiciju u Niš, otvaranjem novog Aman Plus supermarketa koji se nalazi preko puta starog objekta, na adresi Majakovskog bb. U pitanju je novoizgrađeni objekat, a potrošačima je ponuđen širok asortiman artikala.