Nove investicije kompanije Dis - otvoreni marketi u Vršcu, Kraljevu, Jagodini i Kragujevcu

Dis

Nakon što je otvorila modernizovani market u Nišu, kompanija Dis iz Krnjeva otvorila je markete i u Vršcu, Kraljevu, Jagodini i Kragujevcu koji su dobili moderniji izgled.

Vršac: Od 26. marta, kompanija Dis je ponovo otvorila market u Vršcu koji se nalazi na adresi Žarka Zrenjanina bb. Uz enterijer koji je u potpunosti prilagođen savremenim kupovinama, renovirani Dis market je od sada opremljen energetski efikasnim uređajima i pažljivo dizajniranom rasvetom, a potrošačima nudi veći izbor artikala. Objekat se prostire na 4.000m2, i raspolaže sa 140 parking mesta.

Kraljevo: Medernizacija maloprodajne mreže nastavljena je i renoviranjem marketa u Kraljevu koji se nalazi na adresi Dositejeva bb. Kupcima je u objektu koji se prostire na 4.000m2 ponuđen bolji izbor artikala, a market je od sada opremljen eneregetski efikasnim rešenjima i novim enterijerom.

Jagodina: 19. marta Dis je ponovo otvorio i market u Jagodini koji se nalazi na adresi Filipa Stankovića bb. Objekat je otvoren uz savremeni dizajn i novu opremu, a prilikom otvaranja još jednog renoviranog marketa svaka 50. kupovina je bila gratis.

Kragujevac: Kompanija Dis otvorila je i modernizovan market u Kragujevcu koji je otvoren 2010. godine na adresi Josifa Šnersona bb. Objekat se prostire na 4.200 kvadratnih metara, od čega je oko 2.000 kvadrata prodajni prostor. Iz Dis-a su saopštili da market od sada dočekuje kupce u sasvim novom izdanju, uz moderniju rasvetu, enterijer i najsavremenija enegretska rešenja.

Kompanija Dis više nije prisutna sa maloprodajnim objektom u sklopu novosadskog Big šoping centra, a koji se prostirao na više od 3.000 kvadrata. Kupcima u Novom Sadu je na raspolaganju drugi maloprodajni objekat u tom gradu koji se nalazi na Futoškom putu.