Delez otvorio TEMPO centar na 3.000m2 i Shop&Go market na 512m2

Delhaize

Kompanija Delez Srbija, otvorila je Tempo centar u Užicu, Shop&Go market u Beogradu, ali i nastavila širenje prodajne mreže u regionu.

Kako je saopštila kompanija, modernizovani hipermarket Tempo u Užicu, na adresi Miloša Obrenovića bb otvoren je 1. aprila. Hipermarket se prostire na 3.000 kvadrata prodajnog prostora, a kupcima nudi oko 25.000 raznovrsnih artikala. Povodom otvaranja Tempo centra, trgovinski lanac je pripremio brojna akcijska sniženja i popust od 10%. U sklopu centra posetiocima je na raspolaganju i garaža sa više od 100 parking mesta. Kako je ranije saopšteno iz Deleza za portal Retail Serbia, pored modernizovanog centra u Užicu, moderniji izgled tokom ove godine dobiće i hipermarket u Vrnjačkoj Banji, dok se u 2019. godini očekuje i modernizacija objekta u Kragujevcu koji se nalazi u sklopu Delta Parka u tom gradu.

Iz Deleza su za portal Retail Serbia, saopštili da je otvoren i renovirani Shop&Go market u Beogradskoj 39. Nakon renoviranja i modernizacije, objekat se od sada prostire na dva nivoa sa ukupnom površinom od 512, odnosno 286 kvadrata prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase.

Delez u regionu: Grupa Ahold Delez u našem regionu prisutna je u Grčkoj u kojoj je nedavno sa svojom filijalom AB Vassilopoulos predstavila novi model poslovanja Shop&Go marketa koji predviđa poslovanje kroz franšizu i otvaranje do 100 novih marketa. Kompanija je prisutna i u Rumuniji u kojoj je nedavno otvoren 601. po redu supermarket koji se nalazi u Bukureštu i nudi širok asortiman na 359 kvadrata prodajnog prostora.