Domaća Trgovina otvorila AROMA tržni centar i nekoliko novih marketa

Aroma Market

Domaća Trgovina nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže otvaranjem tržnog centra u Crnoj Gori i nekoliko novih marketa u Srbiji.

Domaća Trgovina svečano je otvorila AROMA tržni centar na 1300m2 u Podgorici koji se nalazi u naselju Donja Gorica. Kako je saopšteno iz kompanije, sa prepoznatljivim toplim ambijentom i najsavremenijom opremom, potrošače u marketu na 500m2 prodajnog prostora očekuje izbor od preko 10000 artikala domaćih i inostranih proizvođača, a tu su i nezaobilazni italijanski proizvodi „Conad“ i domaća robna marka „Montella“. U sklopu novog tržnog centra, pored Aroma Marketa nalaze se i Benu apoteka, knjižara i picerija.

Aroma Marketi nastavljaju širenje maloprodajne mreže i u Srbiji otvaranjem novog marketa u Vrčinu, na adresi Lole Ribara br.42. U novom objektu kupcima je ponuđen širok asortiman proizvoda, sveže voće i povrće i sveže meso. Radno vreme novootvorenog objekta je svakog dana od 07 do 22h. Nešto ranije Domaća Trgovina je otvorila i market na lokaciji Gospodara Vučića br.22 u Beogradu, a potrošačima je dostupan svakog dana od 07 do 23h.

Domaća Trgovina poseduje Aroma Markete u Srbiji koji se nalaze u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i Zlatiboru, kao i u Crnoj Gori u kojoj pored Aroma Marketa poseduje i lanac Conto diskonta. Kompanija trenutno posluje sa više od 90 maloprodajnih objekata u kojima nudi širok asortiman proizvoda.