Nove investicije crnogorskog trgovinskog lanca VOLI

Voli

Voli, najveći maloprodajni lanac u Crnoj Gori proširio je svoju maloprodajnu mrežu i otvorio nova radna mesta na primorju.

Kompanija Voli otvorila je novi supermarket u Dobroj Vodi koji se prostire na 700 kvadrata, a potrošačima je pored širokog asortimana od 7000 artikala dostupan i besplatan parking ispred objekta. U novom maloprodajnom objektu je zaposleno 30 radnika, stanovnika neposrednog okruženja. Iz Voli-ja su istakli da potrošači mogu da očekuju najbolju uslugu i ponudu, uz povoljne cene. Ovo je prvi Voli objekat otvoren u 2018. godini.

Podsetimo, Voli je krajem 2017. godine saopštio da prestaje sa širenjem maloprodajne mreže i da će se kompanija od sada fokusirati na proizvodnju poljoprivrednih proizvoda.

Voli je u 2017. godini otvorio prvi hipermarket u Ulcinju koji se prostire na više od 1.300 kvadrata prodajnog prostora iz dva nivoa, kao i renovirani hipermarket Naš Diskont u Podgorici koji je na sada većoj površini potrošačima nudi još širi asortiman artikala. Kompanija je otvorila i najveći logističko - distributivni centar u Crnoj Gori koji se nalazi u Podgorici, a koji se prostire na oko 16.000 kvadrata. Objekat poseduje 38 utovarno - istovarnih rampi, a investicija je vredna više od deset miliona evra.

Voli ostaje najveći maloprodajni lanac u Crnoj Gori koji je prisutan na 65 lokacija. Kompanija je i distributer poznatih robnih brendova: Zott, Medela, Cekin, Vindija, Pionir, Carnex, Vital, Kraš i drugih.