Prva beogradska FASHION & FRIENDS outlet prodavnica uskoro u Capitol Parku Rakovica

Capitol Park Rakovica

U toku je izgradnja druge faze Capitol Parka Rakovica ukupne površine 2.300 m2 čije je otvaranje najavljeno za jesen ove godine.

U sklopu pet novih brendova koji će otvoriti svoja vrata kupcima u oktobru nalazi se i najpoznatiji multibrend lanac iz Srbije – FASHION & FRIENDS – koji će tom prilikom otvoriti svoju prvu outlet prodavnicu u Beogradu.

Na površini od 318 m² biće predstavljene kolekcije vodećih imena svetske mode: Replay, Diesel, Superdry, Guess, Desigual, Calvin Klein, Colors of California, Munich, Premiata, Scotch&Soda, Maison Scotch, Levis, Timberland, Ugg, 4 US, Manila Grace, Steve Madden i druge. Bogatu ponudu novog multibrand store-a karakteriše savršeno uravnotežen stil, autentična elegancija, moderne tkanine i siluete. Kolekcije urbanih svetskih brandova obuhvataju linije odeće, obuće, torbi i neizostavnog modnog asesoara. Oko 80% ponude biće posvećeno outlet kolekcijama, dok će preostalih 20% ponude činiti aktuelne kolekcije brendova po posebnim cenama, što će ovu radnju činiti specifičnom u maloprodajnom sistemu Fashion Company.
 
„Strateška pozicija centra sa odličnom ponudom brendova i činjenica da je u pitanju deo grada koji se ubrzano razvija i ka kojem gravitira sve veći broj ljudi, opredelili su nas da svoj prvi beogradski outlet FASHION&FRIENDS otvorimo u Capitol Parku Rakovica“, izjavila je Jasenka Stekić direktorka marketinga i korporativnih komunikacija Fashion Company.
 
Direktor Poseidon grupe u Srbiji Džejms Gan takođe je istakao veliki značaj koji dolazak ovog poznatog multibrend lanca ima za Capitol Park: “Dolazak FASHION &FRIENDS brenda još jedan je pokazatelj da se naš koncept ritejl parkova razvija u pravom smeru pružajući kompletno šoping iskustvo, i tako privlači nove brendove. Veliko nam je zadovoljstvo što će prva beogradska FASHION & FRIENDS outlet prodavnica biti otvorena baš u Capitol Parku Rakovica".

Brend ritejl parkova Poseidon grupe i belgijske kompanije MITISKA Reim u Srbiji osnovan je 2014. godine sa otvaranjem Capitol Parka u Šapcu. Osim proširivanja trenutnih prodajnih kompleksa, plan je i da do 2020. godine u Srbiji bude izgrađeno ukupno deset Capitol Parkova širom zemlje.