Domaći trgovac pravi ekspanziju - Forma Ideale sa tri nova salona nameštaja

Forma Ideale

Domaća kompanija Forma Ideale saopštava da je nastavila širenje maloprodajne mreže otvaranjem tri nova salona nameštaja.

Najveći prodavac nameštaja u Srbiji Forma Ideale od sada se nalazi na još tri nove lokacije. Kako je saopšteno, novi salon otvoren je u Mladenovcu i zauzima površinu od preko 1.600 kvadrata izložbeno - prodajnog prostora organizovanog u tri etaže. U novom salonu koji se nalazi na ulazu u grad iz pravca Beograda izložen je kompletan prodajni asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale.

Širenje mreže salona nastavilo se i otvaranjem novog objekta u Paraćinu na adresi Tome Živanovića 44 na ulazu u grad iz pravca Ćuprije. U jedinstvenoj izložbeno – prodajnoj celini koja se prostire na više od 1.200 m2 predstavljen je asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja, uz posebno istaknute popularne modele i kolekcije iz nove sezone.

Kompanija je od sada prisutna i sa novim salonom nameštaja u Leskovcu koji se nalazi na adresi Njegoševa 93 u blizini autobuske stanice. Novi izložbeno - prodajni salon koji se prostire na čak 3.500 m2 organizovan je kao jedinstvena prostorna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima. Posetiocima salona na raspolaganju je kompletna ponuda pločastog i tapaciranog nameštaja iz asortimana kompanije Forma Ideale, kao i iz partnerskog programa.

Prvi salon kompanija je otvorila 2001. godine, nakon čega kreće ekspanzija maloprodajne mreže koja danas broji 35 salona nameštaja a čija površina iznosi preko 50.000 kvadrata. Među najvećim partnerima kompanije Forma Ideale iz regiona nalaze se rumunski Dedeman koji je lider u Rumuniji, kao i filijala Kike u Mađarskoj. Proizvodi se plasiraju i u Grčku, Rusiju i Belorusiju.