PerSu otvorio dva marketa i najavio nove investicije u Vojvodini - Beograd ostaje u planu ekspanzije

PerSu

BB Trade A.D. najavljuje nove investicije kroz širenje i modernizaciju maloprodajne mreže PerSu marketa u Vojvodini, saopštavaju iz kompanije.

BB Trade A.D. nastavlja širenje i modernizaciju maloprodajne mreže otvaranjem dva PerSu marketa, ali i najavljuje nove investicije u 2019. godini. Iz kompanije su saopštili da će i naredne godine nastaviti sa unapređenjem i razvojem maloprodajne mreže na teritoriji južnobačkog i srednjebanatskog okruga. Takođe, iz trgovačke kompanije su dodali da Beograd ostaje u planu ekspanzije i da će prvi objekti u glavnom gradu potrošačima otvoriti vrata u 2020. godini.

PerSu je u subotu 20. oktobra svečano otvorio renoviran market u Zrenjaninu na adresi Mihajlovački drum bb. Na oko 300 kvadrata prodajnog prostora, ova supereta nudi više od 5.000 raznovrsnih domaćih i uvoznih artikala, a kupcima su na raspolaganju tri kase na kojima mogu da obave brzu i laku svakodnevnu kupovinu. "Iz ponude posebno izdvajamo sveže meso domaćeg porekla, voće i povrće, ali i pekarske proizvode lokalnih proizvođača prepoznatljivog ukusa i kvaliteta. Mi osluškujemo potrebe naših potrošača i vodimo računa o njihovom zdravlju, zato smo im ponudu zdravih proizvoda u renoviranom PerSu marketu učinili dostupnijom", poručuju iz PerSu marketa.

U proteklom periodu PerSu je otvorio i novi market u Apatinu, na adresi Srpskih Vladara 67. Na oko 100 kvadrata prodajnog prostora, ovaj minimarket nudi oko 3.500 artikala vodećih domaćih i svetskih brendova.

BB Trade A.D. poseduje više od 130 PerSu marketa u Vojvodini i članica je DTL-a (Domaćeg Trgovačkog Lanca) koji okuplja 13 maloprodajnih lanaca u Srbiji koji posluju na više od 600 lokacija širom zemlje, a potrošačima nude oko 150 proizvoda sopstvene robne marke. Asocijacija DTL je osnovana 2011. godine i ukupno kroz svoje članice zapošljava više od 4.500 radnika.