Britanski brend Superdry otvorio radnju u Bukureštu

Superdry

Od oktobra ove godine Bukurešt je postao bogatiji za još jedan brend.

Naime u prestonici Rumunije, u oktobru mesecu otvorena je radnja britanskog brenda Superdry, koji je posebno prepoznatljiv po svojoj autentičnosi, starinska pranja, jedinstveni vintažni detalji, ručno izrađena grafika i prilagođeni raznovrsni stil. Za kreiranje odevnih predmeta koriste se pristupačni, prepoznatljivi i savremeni materijali.

Nova Superdry radnja otvorena je u najposećenijem tržnom centru u Bukureštu, AFI Cotroceni na čak 132 kvadrata, a u svojoj ponudi sadrži odeću premium kvaliteta kao i obuću i aksesoar. Superdry je istinska britanska priča o uspehu sa više od 500 brendiranih maloprodajnih lokacija u preko 50 zemalja. Široki asortiman proizvoda omogućio je brendu da proširi grupu svojih kupaca na one koji imaju jedinstven stil, cene kvalitet i obraćaju pažnju na detalje.

Zvanični distributer SUPERDRY-ja za Rumuniju je Fashion company, koja ovaj brend zastuplja u državama regiona, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Makedoniji, a kompanija u svom vlasništvu ima oko 100 maloprodanih objekata.