Otvoren novi Plus Cash&Carry na 5.000m2

Cash & Carry

Plus Cash&Carry donosi još jednu veliku investiciju na domaćem tržištu maloprodaje otvaranjem novog objekta koji se nalazi u Kuli.

Kako je saopšteno portalu Retail Serbia, novi Plus Cash&Carry otvoren je u Kuli 15. novembra, u sklopu shopping centra MB. Pored već prepoznatljive ponude sa izuzetnim cenama, u novom objektu građani će biti u prilici da kupe i sveže meso, svežu ribu, pekarske proizvode, poslastičarske proizvode, sveže pripremljena jela i još mnogo toga. Novi Plus Cash&Carry se prostire na 5.000 kvadrata moderno opremljenog prostora, a bogati asortiman proizvoda vodećih domaćih i svetskih brendova broji više od 15.000 artikala. Ovo je ujedno i najveći maloprodajni objekat u Kuli i njenoj okolini.

Plus Cash&Carry posluje i u Beogradu, u sklopu tržnog centra Zmaj, na adresi Autoput 18. Na 9.000 kvadrata prodajnog prostora potrošačima je ponuđen širok asortiman raznovrsnih proizvoda: sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće, riba... Iz Plus Cash&Carry-ja su za portal Retail Serbia potvrdili da je u planu dalje širenje prodajne mreže.