BILLA supermarket stiže u Delta Planet

Delta Planet

Kompanija Delta Holding najavila je na pres konferenciji maloprodajne brendove koji će se od sledeće godine naći u šoping molu Delta Planet u Varni.

U saradnji sa bugarskim partnerima, kompanija Delta Holding će 28. marta 2019. godine otvoriti šoping mol u Varni na površini od 111.000 kvadrata, od čega će prodajni prostor zauzimati 40.000. Vrednost investicije iznosi oko 120 miliona evra, a kompanija Delta je najavila i najveće zakupce u budućem centru. Kako je najavljeno, nemačka Rewe Grupa koja je i jedan od najvećih prehrambenih lanaca u Bugarskoj će u sklopu šoping mola otvoriti Billa supermarket. Billa trenutno poseduje 121. supermarket i najavljuje nove investicije kroz širenje prodajne mreže.

Delta Planet u Varni posedovaće i Cinema City bioskop 4DX sa 12 bioskopskih sala. Među većim zakupcima u šoping molu najavljena je i poljska LPP grupacija sa svojim brendovima Reserved i Mohito. Delta Planet će ponuditi i brendove Marco Polo, Sport Depot, Mango, Pinko, Desigual, Cropp i mnoge druge.

Kompanija Delta planira da u martu 2019. godine otvori i šoping mol u Banja Luci, najveći maloprodajni centar u BiH, koji će se prostirati na 64.000 kvadrata, od čega će polovina biti za izdavanje. U centru će se u ponudi naći više od 100 maloprodajnih brendova. Vrednost investicije iznosi oko 70 miliona evra. Delta je još ranije najavila da za izgradnju šoping molova u Beogradu i Nišu čeka potrebne dozvole.