Univerexport otvorio sedam novih supermarketa - uskoro novi objekti

Univerexport

Kompanija Univerexport nastavlja širenje maloprodajne mreže u Vojvodini i Beogradu sa sedam novih supermarketa.

Univerexport Novi Sad je nastavio širenje maloprodajne mreže u 2018. godini sa ukupno sedam novih supermarketa. Trgovačka kompanija je u protekloj godini otvorila i dva modernizovana supermarketa u Kikindi. Nove objekte Univerexport je otvorio u Žablju, Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu. Širenje maloprodajne mreže nastavilo se i u Beogradu sa novim supermarketima na adresama Rudnička 1 i Šajkaška 2. Novi objekti otvoreni su i Sremskoj Kamenici i u Adi. Modernizovani Univerexport supermarketi otvoreni su u Kikindi, na adresama Nikole Francuskog 136 i Đure Jakšića 1.

Kompanija je u novembru svečano otvorila najmoderniji supermarket koji se nalazi u sklopu tržnog centra Promenada u Novom Sadu. Na više od 2.500 kvadrata potrošačima nudi širok asortiman proizvoda i zapošljava 100 radnika. Jedan od najmodernijih supermarketa u zemlji poseduje odeljenje voća i povrća, ribarnicu, odeljenje delikatesa i svežeg mesa, mleka, vina, gotovih jela...

Univerexport planira da otvori i supermarket u Pupinovoj Palati u Novom Sadu. Stambeno - poslovni kompleks Pupinova Palata nalaziće se u strogom centru Novog Sada, a prostiraće se na ukupno 45.000 kvadrata.

Grupu Univerexport pored Univerexport supermarketa čine i trgovinski lanac Trgopromet iz Subotice i AD Bačka. U asortimanu Univerexport prodavnica nalaze se i brendovi robnih marki: Bašbaš, UNI, Bubzi, Dajdaj i Merzer.