Kompanija Yuglob otvorila Menda dečju radnju na 500m2

Menda

Yuglob doo donosi još jednu investiciju na tržištu maloprodaje otvaranjem dečje radnje u Novom Sadu koja se nalazi u TC Mercator.

Kompanija Yuglob iz Beograda svečano je otvorila modernizovanu i na većoj prodajnoj površini dečju radnju u Novom Sadu koja se nalazi u sklopu TC Mercator u Novom Sadu. Novootvorena Menda dečja radnja na prvom spratu tržnog centra od sada se prostire na više od 500 kvadrata prodajnog prostora, a kupcima nudi širok asortiman svetskih brendova opreme i garderobe za decu.

Širenje maloprodajne mreže kompanija je započela pre više od deset godina i danas posluje sa 19 objekata (multi brending i mono brending radnji). U svom asortimanu lanac dečjih radnji nudi brendove Pavlovićeva mast, NUK, Tigex, mima, cam, Maxi - Cosi, Carter s, Baby Auto, Toyzzz, Bebetto, Keeeper, Tiny Love, Kitti, Bambino, Kanz i druge.

Yuglob je osnovan 1990. godine i trenutno poseduje dečje radnje u Beogradu, Novom Sadu, Senti, Kikindi, Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Inđiji, Šapcu, Kragujevcu i Nišu, kao i jednu u Crnoj Gori, u Kotoru.