Samsonite širi prodajnu mrežu u Beogradu na još dve lokacije

Samsonite

Kompanija Brand Point, generalni zastupnik brenda Samsonite u Srbiji nastavlja širenje prodajne mreže u Beogradu otvaranjem radnje u šoping centru Ušće.

Brand Point doo, nastavlja širenje prodajne mreže u Beogradu otvaranjem nove, četvrte po redu Samsonite radnje koja se nalazi u šoping centru Ušće. Kako je saopštila kompanija, novootvorena radnja na prvom spratu tržnog centra urađena je po najnovijem Samsonite konceptu i nudi širok asortiman putnog i biznis programa, kofera, poslovnih torbi, torbica na rame, kišobrana, kožne galanterije i putnog aksesoara. Brand Point planira da još jednu Samsonite radnju otvori i u sklopu Ada Mall-a čije se otvaranje očekuje uskoro.

Kompanija Brand Poin, ovlašćeni je zastupnik brenda Samsonite za Srbiju od 2016. godine. U svojim maloprodajnim objektima “House of Samsonite” nalaze se i drugi brendovi, poput:  AMERICAN TOURISTE- family luggage, DISNEY by SAMSONITE - Disney luggage for kids, LIPAUL - francuski urbani stil za žene, ANDERSEN- kolica za kupovinu,  BUTTERFLY TWISTS – baletanke, HEDGREN – casual trobice. “House of Samsonite” u Srbiji će u svim objektima u Beogradu i Novom Sadu uskoro proširiti svoju ponudu i na brend Lacoste sa ponudom muških i ženskih torbi i aksesoara.

Brand Point je svoju prvu radnju otvorio u Čika Ljubinoj ulici u Beogradu. Radnje se nalaze i u sklopu Mercator Centra u Beogradu i Novom Sadu, kao i od nedavno u šoping centru Ušće.